Списание за дизайн
Списание за дизайн
Растящата Лампа

BB Little Garden

Растящата Лампа Този проект предлага да се подкрепи тази нова употреба, които осигуряват по-пълно усещане за готвене. BB Little Garden е сияйна растяща лампа, която иска да посети мястото на ароматните растения вътре в кухнята. Това е обем с ясни линии, като истински минималистичен обект. Елегантният дизайн е специално проучен, за да се адаптира към разнообразни вътрешни условия и да придаде специална нотка на кухнята. BB Little Garden е рамка за растенията, чистата им линия ги увеличава и не нарушава четенето.

Име на проекта : BB Little Garden, Име на дизайнерите : Martouzet François-Xavier, Име на клиента : Hall Design.

BB Little Garden Растящата Лампа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.