Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

loop-сhair

Стол Идеята за този стол ми дойде, когато видях контур от изрязания правоъгълник, който е извит, за да образува ръцете. Металните части са свързани с болтовете към дървените крака, а облегалката и седалката на стола е направена от прозрачната пластмаса. Свързването на тези три различни материала придава илюзия за лекота.

Име на проекта : loop-сhair , Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.