Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обновяването

Apartment in Athens

Обновяването Този апартамент на приземния етаж, сгушен зад зряла буйна градина, беше изцяло изкормен и трансформиран в тази модерна среда. Измерващ 85s.m., апартаментът се отличава със съвременни архитектурни елементи, използването на естествени материали (като травертин и дърво), смела сива боя в контраст с бяла, омекотена от естествена светлина и подчертана със скрито и изложено LED осветление, плюс някои индустриални вдъхновени дизайнерски елементи. Централната част на дома е изградена от извит кухненски таван, който започва зад шкафа на стената и завършва като шкаф за книги.

Име на проекта : Apartment in Athens, Име на дизайнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиента : Studio NL.

Apartment in Athens Обновяването

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.