Списание за дизайн
Списание за дизайн
Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.

Име на проекта : Clairely Upcycled Jewellery , Име на дизайнерите : Claire Requa, Име на клиента : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upcycled Бижута

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.