Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сгъваемия Велосипед

DONUT

Сгъваемия Велосипед Лесна за сгъване концепция за велосипеди, която се сгъва в кръгла рамка, без части от велосипеда да стърчат извън рамката. Велосипедът изглежда като кръг след сгъване, който може лесно да се пренася, съхранява и съхранява. Този велосипед има кръгла рамка от алуминиева сплав, която поема натоварването на мотоциклетиста. Предните и задните вилици са насочени към кръглата рамка. Този мотор има тръбен педал, който се плъзга, както и се върти вътре в коляновата лента. Комбинация от верига и предавка задвижванията се използват за прехвърляне на движение към задното колело. Регулируема по височина седалка и дръжка с GPS, музикален плейър и циклометър.

Име на проекта : DONUT, Име на дизайнерите : Arvind Mahabaleshwara, Име на клиента : .

DONUT Сгъваемия Велосипед

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.