Списание за дизайн
Списание за дизайн
Usb Флаш Устройството

Frohne eClip

Usb Флаш Устройството eClip е първата в света USB флешка за хартия с клип с метрична линийка. eClip бе отличен със сребърна награда за дизайн iDA & Golden A '. eClip е лек, приляга на вашия ключодържател и функционира като хартиена щипка, за да организирате вашите документи, разписки и пари. eClip защитава личните данни, интелектуалната собственост, данните на работодателите, медицинските данни и търговските тайни със софтуер за сигурност. eClip е проектиран от Frohne във Флорида. Златният конектор за памет е устойчив на удари, устойчив на надраскване, водоустойчив, алкохолен, прахоустойчив, устойчив на ръжда и електромагнитен.

Име на проекта : Frohne eClip , Име на дизайнерите : Derrick Frohne, Име на клиента : Frohne.

Frohne eClip  Usb Флаш Устройството

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.