Списание за дизайн
Списание за дизайн
Керамичната Плочка

elhamra

Керамичната Плочка Специални линии, достойни за двореца Проектиран от вдъхновението на двореца Елхамра, който е описан като отразяване на дворцовите дворци на реалния свят в приказката за 1001 нощи, е един от най-добрите постигнати примери, създадени с цифрова технология, появяващи се в 3-мерни текстури в размери от 30 х 60 см с цветове; тюркоаз, светло тюркоазено и бяло. Основните цветове на Elhamra са придружени с декорации в същите цветове. Elhamra, е уникален избор за създаване на пространства, напомнящи дворци ...

Име на проекта : elhamra, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Керамичната Плочка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.