Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформиращи Се Столове И Масичка За Кафе

Sensei

Трансформиращи Се Столове И Масичка За Кафе Масата на столове Sensei / кафене е мебел, която като повечето от моите творения, започва с намирането на нови начини да се възползвате от малки пространства чрез геометрични произволни рисунки. Стилът на този проект е насочен по минималистичен начин, където нямаме извивки, а вместо това имаме линии, равнини и неутрални цветове, като черно и бяло. Столовете, когато са поставени хоризонтално и съединени с гръб, ни дават маса за кафе. Средната част на масата (където гърбовете са поставени заедно) е невероятно силна и човек може да седне на средата, без дори да движи масата.

Име на проекта : Sensei, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : Sibille.

Sensei Трансформиращи Се Столове И Масичка За Кафе

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.