Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението И Магазините За Осветление

Light Design Center Speyer, Germany

Изложението И Магазините За Осветление Шоурумът на новия Light Center Speyer, разположен в сграда на фабриката, трябваше да бъде проектиран като изложбено пространство, зона за консултации и място за срещи. Тук трябва да бъде създадена рамка, генерираща интериорни ефекти на синергия за всички най-нови светлинни тенденции, технологии и леки дизайни. Неговата сложна структура беше да изгради основата на цялото изложение на светлината, но в същото време никога не беше засенчило приоритета на осветителните обекти, които ще бъдат изложени. За целта природата създаде обединяваща форма като вдъхновение: „twister“, природен феномен с невидими сили ...

Име на проекта : Light Design Center Speyer, Germany, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Изложението И Магазините За Осветление

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.