Списание за дизайн
Списание за дизайн
Съоръжението За Тестване На Вино

Grapevine House

Съоръжението За Тестване На Вино Виноградна къща под формата на абстрактно грозде, което почти е висящо около лозето. Неговият основен поддържащ елемент, генериран от цифрово изработена колона, представлява почит към стар корен на лозата. Предната част на Grapevine House е отворена във всички посоки и дава възможност за непосредствено пейзажно изживяване на лозето. Визуално подобряване на вкуса на всички тествани вина трябва да бъде предоставено по този начин.

Име на проекта : Grapevine House, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : Winemaker Association.

Grapevine House Съоръжението За Тестване На Вино

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.