Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Блок На 40 Години

780 Tianshan Road, Shanghai

Офис Блок На 40 Години В тази 40-годишна сграда оригинални елементи като дограмата и дръжките на стълбите се съхраняват и пребоядисват, за да оставят бледите следи от време тихо да разкажат историята. Клиентът е специализиран в подземни услуги за откриване на комунални услуги. Философията на компанията е „виждането на невидимото“, така че модерен и минимален централен коридор е специално проектиран, за да прикрие добре помещенията, но същевременно фино разкрива вратите им. В цялата сграда можете да видите носталгична атмосфера, модерна функционалност и китайски шик, които влизат в игра, за да запазят и съживят този исторически обект.

Име на проекта : 780 Tianshan Road, Shanghai, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Офис Блок На 40 Години

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.