Списание за дизайн
Списание за дизайн
Cruiser Яхта

WAVE CATAMARAN

Cruiser Яхта Мислейки за морето като за свят в непрекъснато движение, ние приехме „вълната“ като символ на нея. Изхождайки от тази идея, ние моделирахме линиите на корпусите, които сякаш се пречупват, за да се преклонят. Вторият елемент в основата на идеята за проекта е концепцията за жизненото пространство, която искахме да очертаем в един вид приемственост между интериора и екстериора. Чрез големите стъклени прозорци получаваме почти 360 градусов изглед, което позволява визуална приемственост с вън. Не само, че през големите стъклени врати се отваря животът отвътре във външните пространства. Арх. Visintin / арх. Foytik

Име на проекта : WAVE CATAMARAN, Име на дизайнерите : Roberta Visintin, Име на клиента : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser Яхта

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.