Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотьойл

The Monroe Chair

Фотьойл Поразителна елегантност, простота в идеята, удобна, проектирана с цел устойчивост. Столът в Монро е опит за драстично опростяване на производствения процес, свързан с направата на фотьойл. Той използва потенциала на технологиите с ЦПУ за многократно изрязване на плосък елемент от MDF, след това тези елементи се преливат около централна ос, за да оформят сложно извито кресло. Задният крак постепенно се превръща в облегалката, а подлакътникът в предния крак, създавайки ясно изразена естетика, изцяло дефинирана от простотата на производствения процес.

Име на проекта : The Monroe Chair, Име на дизайнерите : Alexander White, Име на клиента : .

The Monroe Chair Фотьойл

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.