Списание за дизайн
Списание за дизайн
Работата Като У Дома

PACO Operation Hub

Работата Като У Дома Материалите са най-ценното съкровище за бизнеса. Дизайнът предлагаше хармония и функционално пространство, на които да останете най-дълго време за един ден. Съвременната и луксозна обстановка, издаваща не само красота, тази приятна и необикновена работа ще представи и добър модел за посещението на тези клиенти, които се синхронизират с очакванията им за качествената продукция на техните марки. Най-трудната задача беше да се увеличи максимално офисното пространство с уреждане на огромни греди през тавана ... най-накрая бе изградено пространство с двойна палуба, за да се създаде използваема площ от 1600 до 3000 кв. Фута с внимание на обитаването.

Име на проекта : PACO Operation Hub, Име на дизайнерите : Philip Tse, Име на клиента : PACO Communications.

PACO Operation Hub Работата Като У Дома

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.