Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата

UFO

Масата Комбинация от стъкло, метал и дърво. Настоящият дизайн е в подкрепа на концепцията на дизайнерската компания Xo-Xo-l, която е описана като "Мебели на положителни емоции". Той е много функционален дизайн, въпреки че външно е много лек и уникален. Това устройство е напълно разглобена единица, която може да бъде разглобена и сглобена на всяко място.

Име на проекта : UFO, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

UFO Масата

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.