Списание за дизайн
Списание за дизайн
47 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването,

Triump

47 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването, Конструктивистките подходи, стимулиращи усещането за елегантност, чисти ръбове, бяха нашето вдъхновение. Дизайнерът искаше да подхранва хаотичните и визуални сетива на публиката с илюзии, създадени с различни материали като стъкло, ламарина, хромирани повърхности и бяла светлина.

Име на проекта : Triump, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

Triump 47 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването,

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.