Списание за дизайн
Списание за дизайн
Корицата За Менюто

Magnetic menu

Корицата За Менюто Няколко пластмасови прозрачни фолиа, свързани с магнити, които служат като перфектното покритие за различни видове печатни материали. Лесен за използване. Лесен за производство и поддръжка. Дълготраен продукт, който спестява време, пари, суровини. Природосъобразен. Лесно адаптивни за различни цели. Идеална употреба в ресторанти като покритие за менюта. Когато сервитьорът ви донесе само една страница с плодови коктейли и само една страница с торти за вашия приятел, например, това е почти като персонализирани менюта, направени само за вас.

Име на проекта : Magnetic menu, Име на дизайнерите : Dragan Jankovic, Име на клиента : .

Magnetic menu Корицата За Менюто

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.