Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Two in One

Стол Мисля, че комбинацията от бижута от пластмаса и шперплат (дърво) е много перспективна. Основата на идеята и конструкцията на този стол е дъга-подкова. Дъгата-подкова може да бъде от всякакъв цвят, но задължително се подсилва от двете двойки стоманени пръти, тъй като отрицателният наклон на предните крака създава допълнителен момент и поради тази причина допълнително натоварване върху тях. Задната част на стола може да бъде направена от шперплат и да се пристъпи към машината с цифрово управление. Задните и предните части могат да бъдат произведени поотделно и след това залепени (на щифтове) или сглобени

Име на проекта : Two in One, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Two in One Стол

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.