Списание за дизайн
Списание за дизайн
Централата

Weaving Space

Централата В този проект използвана фабрична сграда е преобразувана в многофункционално пространство, което включва шоурум, подиум и дизайнерски офис. Вдъхновен от „тъкане на плат“, като основен компонент на стените е използван алуминиев екструдиран профил. Различната плътност на екструдиите определят различни функции на пространствата. Стената на фасадата изглежда като голям ковчег, от който всички неоторизирани лица биха могли да бъдат преградени. Вътре в сградата се използват екструзии с по-ниска плътност, за да направят всички помещения полупрозрачни, така че да се насърчи комуникацията между франчайзополучателите и дизайнерите.

Име на проекта : Weaving Space, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : PMTD Ltd..

Weaving Space Централата

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.