Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеният Дизайн

First Photographs of Hong Kong

Изложбеният Дизайн Модели с индикатор за фенерче бяха зададени да ръководят посетителите до входа на изложбената зала, където ги очаква гигантски бял модел камера. Заставайки пред него, посетителите могат да видят наслаждаващите се гледки към черно-бялата снимка от ранния Хонконг и текущата външност на мястото на изложението. Подобна настройка предполага, че посетителите могат да разгледат стария Хонконг през гигантската камера и да открият историята на хонконгската фотография чрез тази изложба. Вътрешната ротонда и витрините във формата на къща бяха поставени за показване на исторически снимки, както и представяне на олицетворение на „Виктория Сити“.

Име на проекта : First Photographs of Hong Kong, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Изложбеният Дизайн

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.