Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебели За Дома И Офиса

Flying Table

Мебели За Дома И Офиса Уникални мебели, които носят радост. Просто за производство. Дайте на илюзията за движението. Няма друг аналог за тези мебели. На пръв поглед човек може да си представи, че масата няма да стои и веднага ще падне, но, комбинирайки трите основни детайли: метална рамка, шкаф с чекмеджета и плот за маса, конструкцията стана стабилна и твърда. Тази идея може да се използва с шкаф, шкаф и други неща. Всички продукти ще донесат летящата илюзия.

Име на проекта : Flying Table, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Flying Table Мебели За Дома И Офиса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.