Списание за дизайн
Списание за дизайн
Comode

Furniture of positive emotions

Comode Това е комод в комод, което е като се състои от два различни продукта - комод с врати и комод с чекмеджета. Необичайните врати направиха комода напълно функционален, а отварянето на вратите е като раците с отворени нокти. Уникални мебели, които носят радост. Просто за производство. Дайте на илюзията за движението. Няма друг аналог за тези мебели.

Име на проекта : Furniture of positive emotions, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Comode

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.