Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дъждобран

UMBRELLA COAT

Дъждобран Този дъждобран е комбинация от дъждобран, чадър и водоустойчив панталон. В зависимост от метеорологичните условия и количеството на дъжда той може да бъде настроен на различни нива на защита. Уникалната му особеност е, че съчетава дъждобран и чадър в едно изделие. С „чадър дъждобран“ ръцете ви са свободни. Също така, тя може да бъде идеална за спортни занимания като каране на колело. Освен това в претъпкана улица не се блъскате в други чадъри, тъй като чадърът-качулка се простира над раменете.

Име на проекта : UMBRELLA COAT, Име на дизайнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиента : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Дъждобран

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.