Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офисът

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Офисът Възползвайки се от структурните и формалистични качества на гипсокартона, бяла мрежа се разгръща на сив фон. Белите линии са оформени така, че да обслужват различните функции на интериора (библиотека, осветление, CD съхранение, стелажи и бюра). Тази концепция произлиза от холистична философия за дизайн, а също така има влияния от теорията на хаоса.

Име на проекта : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Име на дизайнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиента : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Офисът

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.