Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шаблони За Рисуване

insectOrama

Шаблони За Рисуване InsectOrama е набор от 6 шаблона за рисуване, съдържащ 48 фигури. Децата (и възрастните) могат да ги използват, за да нарисуват въображаеми същества. Противно на повечето шаблони за рисуване, insectOrama не съдържа цялостни форми, а само части: глави, тела, лапи… Разбира се части от насекоми, но също и парчета от други животни и хора. С помощта на молив човек може да проследи безкрайна поредица от същества върху хартия и след това да ги оцвети.

Име на проекта : insectOrama, Име на дизайнерите : Stefan De Pauw, Име на клиента : .

insectOrama Шаблони За Рисуване

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.