Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чайник

Unpredictable

Чайник В бъдеще потребителското изживяване ще играе все по-важна роля в дизайна на продукта. Тъй като всеки потребител има своята уникална характеристика, трябва да се вземе предвид усещането на потребителите от всички аспекти, за да се проектират по-хуманизирани продукти. Концепцията на този дизайн е да насърчи потребителите да проектират свой собствен чайник според техния усет и въображение. Чрез разглобяване и повторно сглобяване на различни гъвкави компоненти, потребителите могат да променят външния вид на чайника и да използват методи, което носи много забавление в ежедневието.

Име на проекта : Unpredictable, Име на дизайнерите : zhizhong, Име на клиента : .

Unpredictable Чайник

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.