Списание за дизайн
Списание за дизайн
Компютърните Аксесоари 3 В 1

STACK TOWER

Компютърните Аксесоари 3 В 1 DIXIX Stack Tower е проектирана да организира различни електронни аксесоари в един блок добре и спретнато, като "TOWER". Тази кула съдържа стерео говорител (усилва звука и музиката от вашия компютър), четец на карти и USB Dock. Захранването и данните се предават автоматично, когато са подредени заедно.

Име на проекта : STACK TOWER, Име на дизайнерите : Yen Lau, Име на клиента : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Компютърните Аксесоари 3 В 1

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.