Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението Roadhow

Boom

Изложението Roadhow Това е проект за изложбен дизайн за пътно шоу на модна марка в Китай. Темата на това пътно шоу изтъква потенциала на младежите да стилизират собствения си образ и символизира експлозивния шум, който този пътно шоу издава в публиката. Зигзаг формата се използва като основен визуален елемент, но с различна конфигурация, когато се прилага в кабинките в различни градове. Структурата на изложбените кабини бяха всички „комплекти от части“, сглобяеми фабрично и инсталирани на място. Някои части могат да се използват повторно или да се преконфигурират, за да образуват нов дизайн на кабина за следващата спирка на пътната изложба.

Име на проекта : Boom, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : PMTD Ltd..

Boom Изложението Roadhow

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.