Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офисът

White Paper

Офисът Платният интериор материализира пространство за творческия принос на дизайнерите и създава възможности за безброй изложби на дизайнерски процес. С напредването на всеки проект стените и дъските са покрити с проучвания, скици за дизайн и презентации, записващи еволюцията на всеки дизайн и ставайки дневник на дизайнерите. Белите подове и месинговата врата, които са уникално и дръзко използвани за стабилна ежедневна употреба, събират отпечатъци и пръстови отпечатъци от персонала и клиентите, свидетели на растежа на компанията.

Име на проекта : White Paper, Име на дизайнерите : Lam Wai Ming, Име на клиента : Design Systems Ltd..

White Paper Офисът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.