Списание за дизайн
Списание за дизайн
Външната Масичка За Кафе

Growing Table

Външната Масичка За Кафе Таблицата за отглеждане е направена от орехова твърда дървесина, която отразява цвета на почвата и създава фон, който прави растенията по-видими. Цялостният дизайн е пресечна точка на динамично движение и статично позиране. Таблицата предоставя пространство, където растенията могат да растат и да се разглеждат на масата, за да се създаде място за релакс и взаимодействие с природата. Повърхността на плота разсейва светлината, за да създаде оранжерия. Накрая масата е направена за лесно съхранение; може да се събори в кубици 26 ”x 26” x 4 ”.

Име на проекта : Growing Table, Име на дизайнерите : Nga Ying, Amy Sun, Име на клиента : .

Growing Table Външната Масичка За Кафе

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.