Списание за дизайн
Списание за дизайн
Концепцията За Опаковане

Faberlic Supplements

Концепцията За Опаковане В съвременния свят хората са постоянно изложени на агресивното въздействие на външни отрицателни фактори. Лошата екология, натовареният ритъм на живот в мегаполисите или стресовете водят до увеличени натоварвания върху тялото. За нормализиране и подобряване на функционалното състояние на организма се използват добавки. Основната метафора на този проект се превърна в диаграмата за подобряване на благосъстоянието на човек с използването на добавки. Също така основният графичен елемент повтаря формата на буквата F - първата буква в името на марката.

Име на проекта : Faberlic Supplements, Име на дизайнерите : Dmitry Kultygin, Име на клиента : Dmitry Kultygin.

Faberlic Supplements Концепцията За Опаковане

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.