Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода

Happy Aquarius

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода Честит Водолей е безопасна и добра сцепление с бутилка за вода за всички възрасти. Има гладка усмихната форма на кривина, проектирана и привличаща погледите двустранни цветове, представящи усещане за млад, енергичен и модерен. Изработен от 100% рециклируем хранителен силикон, поддържащ температурен диапазон от 220 градуса. С до -40 градуса. В, няма изтичане на пластификатор и не съдържа BPA. Мекото докосване на повърхността осигурява копринено усещане, приятно в задържане и сцепление. Пролетта, еластичността и кухата структура позволяват на бутилката да работи като ръчен захват, както и лек дъмбел.

Хотелски Удобства

Marn

Хотелски Удобства Имайки вдъхновение от празничните закуски на традиционната култура на Тайнан (стар град в Тайван, пълен с културно наследство), превръщайки ги в набор от хотелски удобства, тези серии празнични закуски, винаги известни на местните като „Marn“, означава изпълнение в китайската култура; оризова торта във формата на костенурка като чиния за сапун и сапун, торта от боб мънг като тоалетни принадлежности, сладък кнедли от танг юан като крем за ръце и задушени кок & amp; Торта Tainan кафява захар като чай комплект. Културното наследство на Tainan може да бъде широко разпространено в света, тъй като хотелът е хубава платформа за популяризиране на местната култура.

Ламиниран Бамбуков Стол

Kala

Ламиниран Бамбуков Стол Кала, табуретка, изработена от ламиниран бамбук с прибиращ се механизъм в централната ос. Вземайки чадър с маслена структура като свое вдъхновение, ламинираната бамбукова лента беше топло изпечена и закрепена в дървената матрица, която се огъваше във форма, показвайки своята простота и ориенталско очарование. Интересното е, че еластичността на ламинираната конструкция от бамбук и прибиращият се механизъм в централната ос, ще намерят взаимодействие, когато седи на стол Кала, тя ще се спусне леко и плавно, а когато човек се изправи от столчето Кала, той ще се издигне обратно на позицията си ,

Дихателната Тренировъчна Игра

P Y Lung

Дихателната Тренировъчна Игра Това е дизайн на устройство за играчки за всички възрасти, така че всички ще се възползват от редовни тренировки за дишане, за да подобрят капацитета на белите дробове, като издухват топката за преминаване през писти с различни контролни точки за контролиране на вдишването и издишването на въздух. Пистите се предлагат в различни модули, гъвкави и взаимозаменяеми. Магнитна структура на механизма, проектирана в конструктора на дишането, която осигурява настройка, за да отговаря на състоянието на дишането.

Комплект Мебели

ChuangHua Tracery

Комплект Мебели ChuangHua Tracery е подходящ за домашно деко, търговско пространство, хотел или студио, чиято същност е вдъхновена от ChuangHua, китайския модел прозоречни решетки. Използвайки технология за огъване на ламарина и покритие с прахово боядисване в ярък червеникав цвят, с чисто бяло, което просветли празничния му вид, като ги освободи от металическия образ на твърд, студен и тежък. Естетично прост чист и спретнат в конструктивната си форма дизайн, когато светлината преминава през шарката на лазерно рязане, сянката се проектира върху заобикалящата стена и пода, която показва поглед на красотата.

Образователна Учебна Играчка

GrowForest

Образователна Учебна Играчка Помощ на децата да разберат целите за устойчиво развитие на живота на сушата, опазването, опазването и възстановяването на горското стопанство. Модел на дървета, идентичен на домашните дървесни видове от акация, тамян кедър, точиги, тайванска ела, камфорно дърво и азиатска ела. Топло докосване на дървена текстура, уникален аромат на всеки дървесен вид и височина на терена за различни дървесни видове. Илюстрирана книга с разкази помага за дълбоко изкореняване на децата с концепцията за опазване на горите, научавайки разликите между дървесните видове в Тайван, привеждайки концепцията за опазване на горите с книгата с картинки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.