Списание за дизайн
Списание за дизайн
Средновековният Преосмислящ Културен Център

Medieval Rethink

Средновековният Преосмислящ Културен Център Средновековният ретинк беше отговор на частна комисия за изграждане на културен център за малко неразкрито село в провинция Гуангдонг, което датира от 900 години от династията на Сонг. Четириетажна, 7000 кв. М. Развитие е съсредоточена около древна скална формация, известна като камък Ding Qi, символ на произхода на селото. Концепцията на проекта се основава на представянето на историята и културата на древното село, като същевременно се свързва старото и новото. Културният център стои като реинтерпретация на древно село и трансформация в съвременна архитектура.

Търговският Център

Feiliyundi

Търговският Център Добрата дизайнерска работа ще събуди емоцията у хората. Дизайнерът изскача от паметта в традиционния стил и влага ново изживяване във великолепната и футуристична космическа структура. Зала за потапяне на околната среда е изградена чрез внимателното поставяне на художествени инсталации, ясното движение на пространството и декоративната повърхност, павирана от материали и цветове. Да бъдеш в него е не само завръщане към природата, но и полезно пътуване.

Аспираторът

Black Hole Hood

Аспираторът Тази гама качулка, проектирана чрез вдъхновяване от Black Hole и Worm Hole, прави продукта красив и модерен вид, който предизвиква емоционални чувства и достъпни цени. Прави емоционални моменти и лесно използване по време на готвене. Той е лек, лесен за инсталиране, лесен за почистване и предназначен за модерни кухни в iland.

Търговският Център

HuiSheng Lanhai

Търговският Център С океанската тема на дизайна на сцената, обгърнете космическата душа, като квадратът на пикселите като елемент на визуалната комуникация, оставете децата в играта да изследват откритието на ученето и растежа да се превърнат в основата на случая, свободното позициониране на пространството представя фантастичен ефект от образованието в забавление. От формата, мащаба, цветното съоръжение, структурата до психологическото сетивно преживяване, концепцията за пространството продължава и се обогатява, когато всички елементи са интегрирани и се сблъскват.

Говорител

Black Hole

Говорител Черна дупка, проектирана на базата на съвременната интелигентна технология, и представлява Bluetooth портативен говорител. Той може да бъде свързан към всеки мобилен телефон с различни платформи и има USB порт за свързване към външно преносимо хранилище. Вградената светлина може да се използва като настолна светлина. Също така, привлекателният външен вид на Black Hole го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн.

Портативният Bluetooth Високоговорител

Black Box

Портативният Bluetooth Високоговорител Това е Bluetooth портативен говорител. Той е лек и малък и има емоционална форма. Създадох формата на високоговорителите на Black Box, като опростих формата на вълните. За да слушате стерео звук, той разполага с два високоговорителя, отляво и отдясно. Тези два високоговорителя също са част от формата на вълната. Едната е положителна вълнова форма и една отрицателна вълнова форма. за използване това устройство може да свърже двойка с други електронни устройства, като мобилно и компютърно чрез Bluetooth и възпроизвежда звука. Също така има споделяне на батерията. Събирайки два високоговорителя, на масата се появява черна кутия, когато не се използва.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.