Списание за дизайн
Списание за дизайн
Говорител

Black Hole

Говорител Черна дупка, проектирана на базата на съвременната интелигентна технология, и представлява Bluetooth портативен говорител. Той може да бъде свързан към всеки мобилен телефон с различни платформи и има USB порт за свързване към външно преносимо хранилище. Вградената светлина може да се използва като настолна светлина. Също така, привлекателният външен вид на Black Hole го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн.

Портативният Bluetooth Високоговорител

Black Box

Портативният Bluetooth Високоговорител Това е Bluetooth портативен говорител. Той е лек и малък и има емоционална форма. Създадох формата на високоговорителите на Black Box, като опростих формата на вълните. За да слушате стерео звук, той разполага с два високоговорителя, отляво и отдясно. Тези два високоговорителя също са част от формата на вълната. Едната е положителна вълнова форма и една отрицателна вълнова форма. за използване това устройство може да свърже двойка с други електронни устройства, като мобилно и компютърно чрез Bluetooth и възпроизвежда звука. Също така има споделяне на батерията. Събирайки два високоговорителя, на масата се появява черна кутия, когато не се използва.

Търговският Център

Ad Jinli

Търговският Център Този проект е реновирал старите сгради в градския парцел и дава новата функционална мисия на сградите да отговарят на новите функционални изисквания. Дизайнерите се опитват да накарат хората да приемат модерния стил в четиристепенния град от трансформацията на фасадата на сградата до дизайна на интериорната декорация, за да се гарантира целостта на изпълнението на проекта.

Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.

Офисът

Phuket VIP Mercury

Офисът Въз основа на темата за откритостта и задълбоченото проучване на марката, проучи дизайна и създаде визуална интеграция на визуална разширяемост и история на марката с планетата като основен творчески елемент. Планът решава следните три проблема с нови визуални мисли: Балансът на отвореност и функции на пространството; Разделяне и комбинация от функционални области на пространството; Редовността и промяната на основния пространствен стил.

Уебсайтът

Travel

Уебсайтът Дизайнът използва минималистичен стил, за да не се претоварва потребителското изживяване с ненужна информация. Също така е много трудно да се използва минималистичен стил в туристическата индустрия, тъй като паралелно с опростен и ясен дизайн, потребителят трябва да получи пълна информация за пътуването си и това не е лесно да се комбинира.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.