Списание за дизайн
Списание за дизайн
Палто, Което Може Да Бъде Конвертируемо,

Eco Furs

Палто, Което Може Да Бъде Конвертируемо, Палтото, което може да бъде 7-в-1, е вдъхновено от заетите дами от кариерата, които избират уникален, екологичен и функционален ежедневен гардероб. В него старият, но отново модерен, ръчно пришит скандинавски текстил Rya Rug се преинтерпретира по модерен начин, което води до монтирани вълнени облекла, които са като кожи по отношение на тяхното изпълнение. Разликата е в детайлите и дружелюбността към животните и околната среда. През годините Eco Furs са тествани в различни европейски зимни климати, което е помогнало за развитието на качествата на това палто и на останалите скорошни части до съвършенство.

Име на проекта : Eco Furs, Име на дизайнерите : Heli Miikkulainen-Gilbert, Име на клиента : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Палто, Което Може Да Бъде Конвертируемо,

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.