Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотелският Комплекс

Serenity Suites

Хотелският Комплекс Serenity Suites се намира в селището Никити, Ситония в Халкидики, Гърция. Комплексът се състои от три блока с двадесет апартамента и плувен басейн. Строителните единици маркират дълбока форма на пространствен хоризонт, като същевременно предлагат оптимални гледки към морето. Плувният басейн е сърцевината между настаняването и обществените удобства. Гостоприемният комплекс представлява забележителност в района, като екстравертна черупка с вътрешни качества.

Uv Стерилизаторът

Sun Waves

Uv Стерилизаторът SunWaves е стерилизатор, способен да елиминира микроби, плесени, бактерии и вируси само за 8 секунди. Проектиран да разгражда бактериалното натоварване, присъстващо върху повърхности като чаши за кафе или чинии. SunWaves е изобретен с мисъл за тежкото положение на годината на COVID-19, за да ви помогне да се насладите на жест като безопасното пиене на чай в кафенето. Може да се използва както в професионална, така и в домашна среда, защото с прост жест стерилизира за много кратко време чрез UV-C светлина, която има дълъг живот и минимална поддръжка, като също така помага за намаляване на материала за еднократна употреба.

Награда

Nagrada

Награда Този дизайн е реализиран, за да допринесе за нормализирането на живота по време на самоизолация и да създаде специална награда за победителите в онлайн турнири. Дизайнът на награда представлява превръщането на пешка в кралица, като признание за напредъка на играча в шаха. Наградата се състои от две плоски фигури, кралицата и пешката, които се вмъкват една в друга поради тесни прорези, образуващи една чаша. Дизайнът на награда е издръжлив благодарение на неръждаема стомана и е удобен за транспортиране до победителя по пощата.

Закачалка За Дрехи

Linap

Закачалка За Дрехи Тази елегантна закачалка за дрехи предоставя решения на някои от най-големите проблеми - трудността при поставяне на дрехи с тясна яка, трудността при окачване на бельо и издръжливостта. Вдъхновението за дизайна дойде от кламера, който е непрекъснат и издръжлив, а окончателното оформяне и избор на материал се дължи на решенията на тези проблеми. Резултатът е страхотен продукт, който улеснява ежедневието на крайния потребител, а също и приятен аксесоар за бутиков магазин.

Протекторът На Екрана За Мобилни Игри

Game Shield

Протекторът На Екрана За Мобилни Игри Game Shield на Monifilm е 9H протектор за екран от закалено стъкло, направен за 5G мобилни устройства ERA. Той е оптимизиран за интензивно и продължително гледане на екрана с ултра плавност на екрана от едва 0,08 микрометра грапавост, за да може потребителят да плъзга и докосва с оптимална скорост и прецизност, което го прави идеален за мобилни игри и забавления. Той също така осигурява 92,5 процента яснота на пропускане на екрана с нулево червено искрящо и други функции за защита на очите, като Anti Blue Light и Anti-Glare за дългосрочен комфорт при гледане. Game Shield може да бъде направен както за Apple iPhone, така и за телефони с Android.

Медалите На Бегача

Riga marathon 2020

Медалите На Бегача 30-годишният юбилейен медал на международното маратонско трасе в Рига има символична форма, свързваща двата моста. Безкрайно непрекъснатото изображение, представено от 3D извитата повърхност, е проектирано в пет размера според пробега на медала, като пълен маратон и полумаратон. Финишът е матов бронз, а на гърба на медала е гравирано име на турнира и пробег. Лентата е съставена от цветовете на град Рига, с градации и традиционни латвийски шарки в съвременни модели.