Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Brooklyn Luxury

Жилищната Къща Вдъхновен от страстта на клиента към богатите исторически резиденции, този проект представлява адаптация на функционализма и традицията към намеренията на настоящето. Така класическият стил е избран, адаптиран и стилизиран към каноните на съвременния дизайн и съвременните технологии, новите материали с добро качество са допринесли за създаването на този проект - истинско бижу на нюйоркската архитектура. Очакваните разходи ще надхвърлят 5 милиона американски долара, ще предложат предпоставката за създаване на стилен и богат интериор, но и функционален и комфортен.

Нов Модел На Потребление

Descry Taiwan Exhibition

Нов Модел На Потребление Изложбата, в Mountain Alishan, известна туристическа атракция в Тайван, съчетава изкуствата с тайванската традиционна индустрия за чай. Напречното сътрудничество на тази изложба може да разкрие новия бизнес модул. На всеки пакет туристите могат да видят различни изрази, пренасящи една и съща тема, & Тайван. & Amp; quot; Потопени в красивата природа на Тайван, посетителите ще имат по-дълбоко разбиране на тайванската култура и индустрия.

Пожарогасител И Авариен Чук

FZ

Пожарогасител И Авариен Чук Оборудването за безопасност на автомобила е от съществено значение. Пожарогасители и предпазни чукове, комбинацията от двата може да подобри ефективността на евакуацията на персонала при възникване на автомобилна катастрофа. Пространството за кола е ограничено, така че това устройство е проектирано да бъде достатъчно малко. Може да се постави навсякъде в частен автомобил. Традиционните пожарогасители за превозни средства са за еднократна употреба и този дизайн може лесно да замени обшивката. Това е по-удобно захващане, лесно за работа с потребителите.

Активирането На Събитието

The Jewel

Активирането На Събитието 3D кутията за бижута беше интерактивно пространство за търговия на дребно, което приканваше обществеността да използва най-новите технологии в 3D принтирането, като създава собствени бижута. Бяхме поканени да активираме пространството и моментално си помислихме - как може да бъде пълна кутия за бижута, без красиво бижу по поръчка в нея? Резултатът беше съвременна скулптура, водеща до призма на цвят, която обгръщаше красотата на отразяваща светлина, цвят и сянка.

Автономният Мобилен Робот

Pharmy

Автономният Мобилен Робот Автономен навигационен робот за болнична логистика. Това е система за продуктови услуги за извършване на безопасни ефективни доставки, като намалява шансовете на здравния специалист да бъде изложен на заболяване, ограничавайки пандемичните заболявания между болничния персонал и пациентите (COVID-19 или H1N1). Дизайнът помага да се справят доставките в болница с лесен достъп и безопасност, като се използва неусложнено взаимодействие с потребителя чрез приятелската технология. Роботизираните единици имат възможност да се придвижват автономно в закрита среда и да имат синхронизиран поток със сходни единици, като могат да ръководят съвместна работа на екипа на роботи.

Интелигентният Арома Дифузор

Theunique

Интелигентният Арома Дифузор Агаровото дърво е рядко и скъпо. Ароматът му може да се получи само чрез изгаряне или извличане, използва се на закрито и се предлага от малко потребители. За да се преодолеят тези ограничения, след 3-годишни усилия с над 60 дизайна, 10 прототипа и 200 експеримента са създадени интелигентен арома дифузор и естествено ръчно изработени таблетки от агарово дърво. Той демонстрира нов възможен бизнес модел и използва контекст за индустрията от агар. Потребителите могат просто да вмъкнат дифузор в автомобила, да персонализират времето, плътността и разнообразието от аромати с лекота и да се насладят на потапящата ароматерапия, където и да отидат и когато шофират.