Списание за дизайн
Списание за дизайн
Охладената Пустинна Количка

Sweet Kit

Охладената Пустинна Количка Тази мобилна витрина за сервиране на десерти в ресторанти е създадена през 2016 г. и е най-новото парче в гамата K. Дизайнът на Sweet-Kit отговаря на изискването за елегантност, маневреност, обем и прозрачност. Механизмът на отваряне се основава на пръстен, въртящ се около акрилен стъклен диск. Два формовани букови пръстена са въртящите се коловози, както и дръжките за отваряне на витрината и за придвижване на количката около ресторанта. Тези интегрирани функции помагат да настроите сцената за обслужване и да подчертаете показаните продукти.

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения

Herbal Tea Garden

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения Патрик Сарран създаде Билкова чайна градина като уникален предмет за Landmark Mandarin Oriental от Хонконг през 2014 г. Мениджърът по кетъринг искаше количка, на която да може да изпълни чайната церемония. Този дизайн отново използва кодовете, разработени от Патрик Сарран в неговите колички от серията K, включително количката за сирене KEZA и многофункционалната количка Km31, повлияна от китайската пейзажна живопис.

Количката За Шампанско

BOQ

Количката За Шампанско BOQ е количка за ледена баня за сервиране на шампанско на приемни. Изработена е от дърво, метал, смола и стъкло. Кръговата симетрия организира предметите и материалите като неразделна част от дизайна. Стандартните флейти се съхраняват в корол, с главата надолу, под поднос от бяла смола, защитени от прах и удари. Композицията, почти флорална, кани гостите да оформят кръг, за да опитат ценната напитка. Но на първо място, това е ефективен сценичен аксесоар за сервитьора.

Многоетажна Количка

Kali

Многоетажна Количка Тази стъпална количка е един от елементите на дизайнерската серия K за марката QUISO. Изработена е от красиво изработена масивна дървесина. Здравият и набит дизайн го прави идеален за сервиране на алкохол на масата в ресторанта. За безопасността и елегантността на услугата, чашите са окачени от възглавница, бутилките са обездвижени от неплъзгащо се покритие, индустриалните колела имат плавно и безшумно подвижно.

Многофункционалната Количка

Km31

Многофункционалната Количка Патрик Сарран създаде Km31 за голям спектър от ресторанти. Основното ограничение беше многофункционалността. Тази количка може да се използва поотделно за сервиране на една маса или в ред с други за бюфет. Дизайнерът е проектирал съчленен горен Krion, монтиран на същата колесна основа, която е проектирал за редица колички като KEZA, а по-късно Kvin, Билкова чайна градина и Kali, заедно наречени серията K. Твърдостта на Krion позволи да се избере цялостно леко покритие със здравината, необходима за луксозно заведение.

Автоматичната Машина За Кафе

F11

Автоматичната Машина За Кафе Прости и елегантни, изчистени линии и висококачествен завършек на материалите правят дизайна на F11 да отговаря на професионални и домашни условия. Пълноцветният 7 "сензорен дисплей е изключително лесен за използване и интуитивен. F11 е машина с едно докосване, където можете да персонализирате предпочитаните напитки за бърз избор. На разположение са уголемен бункер за боб, резервоар за вода и контейнер за почви, за да се справят с пиковия час Патентовано устройство за варене може да предложи еспресо под налягане или редовно кафе без налягане, а ароматът е гарантиран от керамични плоски остриета.