Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кинетичното Шоу За Електронни Барабани

E Drum

Кинетичното Шоу За Електронни Барабани Вдъхновен от жиросфера. шоуто съчетава редица елементи, които заедно създават изключително изживяване. Инсталацията променя формата си и създава динамична среда за изпълнение на барабаниста. Edrum разбива бариерата между звукова светлина и пространство, всяка нота се превежда в светлина.

Чашата За Вино

30s

Чашата За Вино Чашата за вино от 30-те години на Саара Корпи е специално проектирана за бяло вино, но може да се използва и за други напитки. Той е направен в горещ магазин, използвайки стари техники за издухване на стъкло, което означава, че всяко парче е уникално. Целта на Saara е да създаде висококачествено стъкло, което да изглежда интересно от всички ъгли и когато се напълни с течност, позволява на светлината да се отразява от различни ъгли, добавяйки допълнително удоволствие към пиенето. Нейното вдъхновение за виното от 30-те години идва от предишния й дизайн на коняк от 30-те години, като двата продукта споделят формата на чашата и игривостта.

Килим

Hair of Umay

Килим Изработен в древна номадска техника, защитен от Списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, нуждаещ се от спешно съхраняване, този килим извлича най-доброто от вълна благодарение на градиентни нюанси на вълната и фино шевни ръце, което създава обемна текстура. 100 процента ръчно изработен, този килим е направен с помощта на естествени нюанси на вълна плюс жълтеникав тон, обагрени с лук черупка. Златна нишка, която минава през килима, прави изявление и напомня на косата, свободно течаща на вятъра - косата на номадската богиня Умай - покровителка на жени и деца.

Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Любезна машина, проектирана да предлага пълния пакет от италианска кафе култура: от еспресо до автентично капучино или лате. Сензорният интерфейс подрежда селекциите в две отделни групи - една за кафе и една за мляко. Напитките могат да бъдат персонализирани с усилващи функции за температура и млечна пяна. Необходимото обслужване е посочено в центъра с осветени икони. Машината се предлага със специална стъклена чаша и прилага езика на формата на Lavazza с контролирана повърхност, изискани детайли и специално внимание към цветовете, материалите и усилвателите; завършек.

Кафе Машина

Lavazza Idola

Кафе Машина Перфектно решение за любителите на кафето, които търсят подходящо италианско еспресо изживяване у дома. Чувствителният на допир потребителски интерфейс с акустична обратна връзка има четири селекции и функция за повишаване на температурата, предлагаща индивидуално изживяване за всеки вкус или повод. Машината посочва липсваща вода, контейнер с пълни капачки или необходимостта от отстраняване на камъка чрез допълнителни светещи икони и капещата тава може да се регулира лесно. Дизайнът със своя открит дух, качествена повърхност и изискана детайлност е еволюция на утвърдения език на Lavazza.

Машина За Еспресо

Lavazza Tiny

Машина За Еспресо Малка, приятелска машина за еспресо, която носи автентично италианско кафе изживяване в дома ви. Дизайнът е радостно средиземноморски - съставен от основни официални градивни елементи - празнуване на цветове и прилагане на дизайнерския език на Lavazza при напластяване и детайлизиране. Основната обвивка е направена от едно парче и има меки, но прецизно контролирани повърхности. Централният гребен добавя визуална структура, а фронталният модел повтаря хоризонталната тема, често присъстваща на продуктите на Lavazza.