Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Wishing Well

Пръстен След като посети розова градина в сънищата си, Типи се натъкна на желаещ кладенец, заобиколен от рози. Там тя погледна в кладенеца и видя отражението на нощните звезди и направи желание. Нощните звезди са представени от диамантите, а рубинът символизира най-дълбоката й страст, мечти и надежди, които е направила в кладенеца на желаещите. Този дизайн се отличава с изрязана роза по поръчка, шестоъгълен рубинен нокът в 14K твърдо злато. Малките листа са издълбани, за да покажат текстурата на естествените листа. Лентата на пръстена поддържа плоския връх и се извива леко навътре. Размерите на пръстените трябва да бъдат изчислени математически.

Име на проекта : Wishing Well, Име на дизайнерите : Tippy Hung, Име на клиента : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Пръстен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.