Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Wishing Well

Пръстен След като посети розова градина в сънищата си, Типи се натъкна на желаещ кладенец, заобиколен от рози. Там тя погледна в кладенеца и видя отражението на нощните звезди и направи желание. Нощните звезди са представени от диамантите, а рубинът символизира най-дълбоката й страст, мечти и надежди, които е направила в кладенеца на желаещите. Този дизайн се отличава с изрязана роза по поръчка, шестоъгълен рубинен нокът в 14K твърдо злато. Малките листа са издълбани, за да покажат текстурата на естествените листа. Лентата на пръстена поддържа плоския връх и се извива леко навътре. Размерите на пръстените трябва да бъдат изчислени математически.

Име на проекта : Wishing Well , Име на дизайнерите : Yu-Ting Hung, Име на клиента : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well  Пръстен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.