Списание за дизайн
Списание за дизайн
Награда

Nagrada

Награда Този дизайн е реализиран, за да допринесе за нормализирането на живота по време на самоизолация и да създаде специална награда за победителите в онлайн турнири. Дизайнът на награда представлява превръщането на пешка в кралица, като признание за напредъка на играча в шаха. Наградата се състои от две плоски фигури, кралицата и пешката, които се вмъкват една в друга поради тесни прорези, образуващи една чаша. Дизайнът на награда е издръжлив благодарение на неръждаема стомана и е удобен за транспортиране до победителя по пощата.

Име на проекта : Nagrada, Име на дизайнерите : Igor Dydykin, Име на клиента : DYDYKIN.

Nagrada Награда

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.