Списание за дизайн
Списание за дизайн
Podcast

News app

Podcast News е приложение за интервю за аудио информация. Той е вдъхновен от плоския дизайн на iOS apple с илюстрации, които илюстрират информационните блокове. Визуално фонът има електрически син цвят като мисия да изпъкне блоковете. Има много малко графични елементи, целта да направи приложението лесно за използване, без да разсейва потребителя или да го губи.

Име на проекта : News app, Име на дизайнерите : Raphael Batista, Име на клиента : News Podcast.

News app Podcast

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.