Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци И Пръстен

Vivit Collection

Обеци И Пръстен Вдъхновен от форми, открити в природата, Vivit Collection създава интересно и любопитно възприятие от продълговатите форми и завъртащи се линии. Парчетата Vivit се състоят от огънати листове от 18 жълто злато с черно родиево покритие по външните страни. Обеците във формата на листа заобикалят ушната мида, така че естествените й движения създават интересен танц между черното и златото - скриване и разкриване на жълтото злато отдолу. Синусоидността на формите и ергономичните атрибути на тази колекция представят завладяваща игра на светлина, сенки, отблясъци и отражения.

Обеци И Пръстен

Mouvant Collection

Обеци И Пръстен Колекция Муван е вдъхновена от някои аспекти на футуризма, като идеите за динамичност и материализация на нематериалното, представени от италианския художник Умберто Бокиони. Обеците и пръстенът от колекция Mouvant разполагат с няколко златни фрагмента с различни размери, заварени по такъв начин, че постига илюзия за движение и създава много различни форми, в зависимост от ъгъла, който се визуализира.

Пръстен

Moon Curve

Пръстен Природният свят е в постоянно движение, тъй като балансира между ред и хаос. Един добър дизайн е създаден от същото напрежение. Неговите качества на сила, красота и динамичност произтичат от способността на художника да остане отворен към тези противоположности по време на акта на сътворението. Готовото парче е сумата от безброй избори, които художникът прави. Цялата мисъл и никакво чувство ще доведат до работа, която е твърда и студена, докато всяко чувство и никакъв контрол дава работа, която не успява да изрази себе си. Преплитането на двамата ще бъде израз на самия танц на живота.

Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Колие

Extravaganza

Колие Елегантен колиер, вдъхновен от ръбове, древни декоративни деколтета, които можете да видите на много красиви картини от XVI и XVII век. Характеризира се със съвременен и модерен дизайн, опростяващ типичния стил на ръбовете, опитвайки се да го направи модерен и съвременен. Изискан ефект, който придава елегантност на потребителя, използвайки черни или бели цветове, позволява множество комбинации с модерен и чист дизайн. Колие от една част, гъвкаво и леко. Неценен материал, но с високо моден впечатляващ дизайн, който прави този колиер не просто бижу, а нов украшение на тялото.

Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.