Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Печатаният Текстил

The Withering Flower

Печатаният Текстил Увяхващото цвете е празник на силата на изображението на цветето. Цветето е популярна тема, написана като олицетворение в китайската литература. За разлика от популярността на цъфтящото цвете, изображенията на разпадащото се цвете често се свързват с jinx и табута. Колекцията разглежда това, което оформя възприятието на общността за това, което е възвишено и неприлично. Проектиран в дължина от 100 см до 200 см от рокли от тюл, печат върху копринен екран върху полупрозрачни мрежести тъкани, текстилната техника позволява отпечатъците да останат непрозрачни и еластични върху мрежата, създавайки вид на отпечатъци във въздуха.

Пръстен

Arch

Пръстен Дизайнерът получава вдъхновение от формата на аркови конструкции и дъга. Два мотива - форма на арка и форма на капка, се комбинират, за да създадат единна триизмерна форма. Съчетавайки минимални линии и форми и използвайки прости и общи мотиви, резултатът е прост и елегантен пръстен, който е направен смел и игрив, като осигурява пространство за протичане на енергия и ритъм. От различни ъгли формата на пръстена се променя - формата на капката се гледа от предния ъгъл, формата на арката се гледа от страничен ъгъл, а кръстът се гледа от горния ъгъл. Това осигурява стимулация за потребителя.

Пръстен

Touch

Пръстен С обикновен жест действие на допир предава богати емоции. Чрез сензорния пръстен дизайнерът има за цел да предаде това топло и безформено усещане с студен и твърд метал. 2 криви са съединени, за да образуват пръстен, който предполага 2 души да се държат за ръце. Пръстенът променя своя аспект, когато позицията му се завърти на пръста и се гледа от различни ъгли. Когато свързаните части са разположени между пръстите ви, пръстенът изглежда жълт или бял. Когато свързаните части са разположени на пръста, можете да се наслаждавате както на жълт, така и на бял цвят заедно.

Структурен Пръстен

Spatial

Структурен Пръстен Дизайнът включва метална конструкция на рамката, в която друзите се държат по такъв начин, че да има акцент както върху камъка, така и върху металната конструкция на рамката. Структурата е доста отворена и гарантира, че камъкът е звездата на дизайна. Неправилната форма на друзи и металните топки, които държат структурата заедно, внася малко мекота в дизайна. Той е смел, остър и носим.

Облеклото Дизайн

Sidharth kumar

Облеклото Дизайн NS GAIA е съвременен етикет за дамско облекло с произход от Ню Делхи, който е богат на уникален дизайн и техники от плат. Марката е голям привърженик на внимателното производство и всички неща, свързани с колоезденето и рециклирането. Значението на този фактор се отразява в именуващите стълбове, „N“ и „S“ в NS GAIA, обозначаващи природата и устойчивостта. Подходът на NS GAIA е „по-малко е повече“. Етикетът играе активна роля в бавното модно движение, като гарантира, че въздействието върху околната среда е минимално.