Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Gabo

Пръстен Пръстенът Gabo е създаден, за да насърчи хората да преразгледат игривата страна на живота, която обикновено се губи, когато настъпи зряла възраст. Дизайнерът беше вдъхновен от спомените да наблюдава как сина си играе с цветното му вълшебно кубче. Потребителят може да играе с пръстена чрез завъртане на двата независими модула. По този начин цветовите набори от скъпоценен камък или позицията на модулите могат да бъдат съпоставени или несъответстващи. Освен игривия аспект, потребителят има избор да носи различен пръстен всеки ден.

Пръстен

Dancing Pearls

Пръстен Танцуващите перли сред шумолещите морски вълни, това е резултат от вдъхновението от океана и перлите и това е 3D модел пръстен. Този пръстен е проектиран с комбинация от злато и цветни перли със специална структура за изпълнение на движението на перлите между ревящите вълни на океана. Диаметърът на тръбата е избран в добър размер, което прави дизайна достатъчно здрав, за да направи модела изработим.

Колекция От Бижута

Biroi

Колекция От Бижута Biroi е 3D отпечатана серия бижута, която е вдъхновена от легендарния феникс на небето, който се хвърля в пламъците и се преражда от собствената си пепел. Динамичните линии, формиращи структурата, и моделът на Вороной, разпръснат по повърхността, символизират феникса, който се възражда от горящите пламъци и лети в небето. Моделът променя размера, за да тече по повърхността, придавайки усещане за динамика на структурата. Дизайнът, който показва присъствие като скулптура сам по себе си, дава на носителя смелостта да направи крачка напред, като извлече своята уникалност.

Очила

Camaro | advanced collection

Очила „Разширената колекция | дърво “се характеризира с по-обемни стъкла, а дизайнът се подчертава от изразената триизмерна композиция. Новите комбинации от дърво и най-доброто шлифоване на ръка означават, че всяка модерна рамка за очила ROLF е елегантна изработка.

Обеци И Пръстен

Vivit Collection

Обеци И Пръстен Вдъхновен от форми, открити в природата, Vivit Collection създава интересно и любопитно възприятие от продълговатите форми и завъртащи се линии. Парчетата Vivit се състоят от огънати листове от 18 жълто злато с черно родиево покритие по външните страни. Обеците във формата на листа заобикалят ушната мида, така че естествените й движения създават интересен танц между черното и златото - скриване и разкриване на жълтото злато отдолу. Синусоидността на формите и ергономичните атрибути на тази колекция представят завладяваща игра на светлина, сенки, отблясъци и отражения.

Обеци И Пръстен

Mouvant Collection

Обеци И Пръстен Колекция Муван е вдъхновена от някои аспекти на футуризма, като идеите за динамичност и материализация на нематериалното, представени от италианския художник Умберто Бокиони. Обеците и пръстенът от колекция Mouvant разполагат с няколко златни фрагмента с различни размери, заварени по такъв начин, че постига илюзия за движение и създава много различни форми, в зависимост от ъгъла, който се визуализира.