Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандингът За Изследвания

Pain and Suffering

Брандингът За Изследвания Този дизайн изследва страданието в различни слоеве: философски, социален, медицински и научен. От моя лична гледна точка, че страданието и болката идва в много лица и форми, философски и научни, избрах хуманизацията на страданието и болката за своя основа. Проучих аналогиите между симбиотичното по природа и симбиотичното в човешките отношения и от това изследване създадох герои, които визуално представят симбиотичните отношения между страданието и страдащия и между болката и този, който боли. Този дизайн е експеримент и зрителят е обектът.

Цифровото Изкуство

Surface

Цифровото Изкуство Ефирната природа на парчето поражда нещо осезаемо. Идеята идва от използването на водата като елемент за предаване на концепцията за напластяване и повърхност. Дизайнерът е очарован от създаването на нашата идентичност и ролята на тези около нас в този процес. За него ние "повърхност", когато покажем нещо от себе си.

Изкуствената Топография

Artificial Topography

Изкуствената Топография Големи мебели като пещера Този награден проект спечели голямата награда на изкуството в международния конкурс за контейнери. Идеята ми е да издълбаем обема вътре в контейнер, за да се изгради аморфно пространство като пещера. Изработена е само от пластмасов материал. Около 1000 листа от мекия пластмасов материал с дебелина 10 мм са отрязани под формата на контурни линии и са ламинирани като слой. Това е не само изкуство, но и големи мебели. Тъй като всички части са меки като диван и човек, който влезе в това пространство, може да се отпусне, като намери мястото, подходящо за формата на собственото си тяло.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Town е комплект за изработка на хартия с части, които могат свободно да се сглобяват в календар. Съберете сгради под различни форми и се насладете на създаването на свой собствен малък град. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплектът за изработка на хартиена хартия е лесен за сглобяване. Не е необходимо лепило или ножици. Сглобете, като монтирате заедно части с една и съща маркировка. Всяко животно ще бъде двумесечен календар. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанически живот е календар, подчертаващ красив растение живот в един лист. Отворете листа и поставете върху основата, за да се насладите на разнообразни растителни изскачащи прозорци. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.