Списание за дизайн
Списание за дизайн
Частната Резиденция

House L019

Частната Резиденция В цялата къща беше използван прост, но изискан концепт за материали и цветове. Бели стени, дървени дъбови подове и местен варовик за бани и комини. Прецизно изработеният детайл създава атмосфера на чувствителен лукс. Точно съставените гледки определят свободно плаващото Ж-образно пространство.

Офисът

Studio Atelier11

Офисът Сградата се основаваше на „триъгълник“ с най-силното визуално изображение на оригиналната геометрична форма. Ако погледнете надолу от високо място, можете да видите общо пет различни триъгълника Комбинацията от триъгълници с различни размери означава, че "човек" и "природа" играят роля като място, където се срещат.

Жилищната Къща

Tei

Жилищната Къща Фактът, че комфортният живот след пенсионирането, който оползотворява по-голямата част от помещенията на хълма, се реализира чрез постоянен дизайн по обичайния начин. Да приемате богата среда. Но този път не е вилна архитектура, а лично жилище. Тогава първо започнахме да създаваме структура въз основа на това, че тя е в състояние да прекарва обичайния живот удобно, без необоснованост в целия план.

Вътрешни Общи Части

Highpark Suites

Вътрешни Общи Части Общите райони на Highpark Suites изследват безпроблемната интеграция на градския Gen-Y начин на живот със зеления живот, бизнеса, свободното време и общността. От фоайе за уау-фактор до скулптурни небесни кортове, функционални зали и забавни зали за срещи, тези зони за удобство са предназначени за жителите да използват като разширение на домовете си. Вдъхновен от безпроблемния вътрешен живот на открито, гъвкавостта, интерактивните моменти и палитрата от градски цветове и текстури, MIL Design избута границите, за да създаде уникална, устойчива и холистична общност, където всяко пространство има предвид жителите и тропическата среда

Книжарница, Търговски Център

Jiuwu Culture City , Shenyang

Книжарница, Търговски Център На Jato Design беше възложено задачата да превърне традиционната книжарница в динамично, многопосочно пространство - да бъде не само търговски център, но и културен център за събития, вдъхновени от книги и други. Centrepice е пространството „герой“, където посетителите се преместват в по-светла среда с облечена дървесина, подобрена с драматични дизайни. Какаоните, подобни на фенер, висят от тавана, докато стълбищата служат за общи пространства, които насърчават посетителите да се задържат и да четат, докато седят на стъпалата.

Хотелският Интериорен Дизайн

Stories Container

Хотелският Интериорен Дизайн Контейнерът превозва товари до места. Хотелът предлага места за почивка на пътниците. Преходното място за почивка е това, което имат общо. Ето защо използвайте "контейнера" като концепция за хотел. Хотелът е не само място за почивка, но и пространство с индивидуалност. Всяка стая има своя израз и индивидуалност. Ето защо създайте осем различни апартамента като следващите: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey и Ballerina. Stable House е не само място за почивка, но и станция за доставка за вашия дух.