Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Комплектът

Riposo

Кафе Комплектът Дизайнът на тази услуга е вдъхновен от две училища от началото на 20 век немският Баухаус и руският авангард. Строгата права геометрия и добре обмислената функционалност напълно съответстват на духа на манифестите от онези времена: „това, което е удобно, е красиво“. В същото време следвайки съвременните тенденции, дизайнерът комбинира два контрастни материала в този проект. Класическият бял млечен порцелан се допълва от ярки капаци, изработени от корк. Функционалността на дизайна се поддържа от прости, удобни дръжки и цялостната използваемост на формата.

Мебели Плюс Вентилатор

Brise Table

Мебели Плюс Вентилатор Brise Table е проектиран с чувство за отговорност за изменението на климата и желание да се използват вентилатори, а не климатици. Вместо да духа силни ветрове, той се концентрира върху усещането за хлад, като циркулира въздуха дори след изключване на климатика. С Brise Table потребителите могат да получат полъх и да използват като странична маса едновременно. Също така, той прониква добре в околната среда и прави пространството по-красиво.

Холна Маса

Cube

Холна Маса Дизайнът е вдъхновен от геометричните скулптури на Golden Ratio и Mangiarotti. Формата е интерактивна, предлагаща на потребителя различни комбинации. Дизайнът се състои от четири масички за кафе с различни размери и пуф, облицован около формата на куб, който е осветителен елемент. Елементите на дизайна са многофункционални, за да отговорят на нуждите на потребителя. Продуктът се произвежда с кориански материал и шперплат.

Табуретка

Ydin

Табуретка Ydin табуретка можете да монтирате сами, без да използвате специални инструменти, благодарение на проста система за заключване. Четирите еднакви крачета са поставени в определен ред и бетонната седалка, действаща като основен камък, поддържа всичко на мястото си. Краката са направени от дървен материал за скрап, идващ от производител на стълби, лесно се обработва с помощта на традиционните техники за дървообработка и накрая се смазва. Седалката е просто формована от устойчив с влакна UHP бетон. Само 5 разделими части, които да бъдат пакетирани плоско и готови за изпращане до крайни клиенти, е друг аргумент за устойчивост.

Количката С Охладено Сирене

Coq

Количката С Охладено Сирене Патрик Сарран създаде количката за сирене Coq през 2012 г. Странността на този подвижен артикул възбужда любопитството на вечерята, но не се заблуждавайте, това е преди всичко работещ инструмент. Това се постига с помощта на стилизирана лакова структура от бук, покрита с цилиндричен червен лак, който може да бъде окачен отстрани, за да разкрие асортимент от зрели сирена. Използвайки дръжката за преместване на количката, отваряне на кутията, плъзгане на дъската, за да направи място за чинията, завъртане на този диск, за да отрежете порции сирене, сервитьорът може да развие процеса в малко парче от изкуството за изпълнение.

Охладената Пустинна Количка

Sweet Kit

Охладената Пустинна Количка Тази мобилна витрина за сервиране на десерти в ресторанти е създадена през 2016 г. и е най-новото парче в гамата K. Дизайнът на Sweet-Kit отговаря на изискването за елегантност, маневреност, обем и прозрачност. Механизмът на отваряне се основава на пръстен, въртящ се около акрилен стъклен диск. Два формовани букови пръстена са въртящите се коловози, както и дръжките за отваряне на витрината и за придвижване на количката около ресторанта. Тези интегрирани функции помагат да настроите сцената за обслужване и да подчертаете показаните продукти.