Списание за дизайн
Списание за дизайн
Околната Светлина

25 Nano

Околната Светлина 25 Нано е художествен светлинен инструмент за представяне на ефимерно и постоянство, раждане и смърт. Работейки с Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, чиято визия е изграждането на систематичен цикъл за рециклиране на стъкло за устойчиво бъдеще, 25 Nano избраха сравнително крехкия балон като среда в контраст с твърдото стъкло, за да въплъти идеята. В инструмента светлината проблясва през жизнените цикли на балона, излъчвайки цвят и сенки на дъгата към околната среда, създавайки мечтана атмосфера около потребителя.

Лампата За Задачи

Linear

Лампата За Задачи Техниката за огъване на тръбата на Linear Light се използва широко за производството на части от автомобила. Ъгловата линия на флуида се осъществява чрез прецизен контрол на тайванския производител, като по този начин има минимален материал за конструиране на Linear Light Light, тегло и преносим; идеален за осветяване на всеки модерен интериор. Прилага светодиодни чипове без трептене без трептене, с функция памет, която се включва при предишен зададен обем. Линейната задача е проектирана да се сглобява лесно от потребителя, съставена от нетоксичен материал и се предлага с плоска опаковка; прави всичко възможно да намали въздействието върху околната среда.

Работното Пространство

Dava

Работното Пространство Dava е разработена за офиси на открито пространство, училища и университети, където важните и концентрирани фази на работа са важни. Модулите намаляват акустичните и зрителни смущения. Благодарение на триъгълната си форма, мебелите са пространствено ефективни и позволяват разнообразни възможности за подреждане. Материалите на Dava са WPC и вълнен филц, и двата вида са биоразградими. Приставна система фиксира двете стени към плота и подчертава простотата в производството и боравенето.

Интелигентните Мебели

Fluid Cube and Snake

Интелигентните Мебели Hello Wood създаде линия от мебели на открито с интелигентни функции за обществени пространства. Пресъздавайки жанра на обществените мебели, те проектираха визуално ангажиращи и функционални инсталации, включващи осветителна система и USB изводи, които изискват интегриране на слънчеви панели и батерии. Змията е модулна структура; елементите му са променливи, за да се поберат на дадения сайт. Fluid Cube е неподвижна единица със стъклен плот, съдържаща слънчеви клетки. Студиото вярва, че целта на дизайна е да превърне предметите от ежедневната употреба в обичани обекти.

Трапезна Маса

Augusta

Трапезна Маса Августа преосмисля класическата трапезна маса. Представяйки поколенията преди нас, дизайнът сякаш расте от невидим корен. Краката на масата са ориентирани към това общо ядро, протегнали се, за да придържат съответстващата на книги плот. Масивната европейска орехова дървесина беше избрана заради значението на мъдростта и растежа. Дървесината, която обикновено се изхвърля от производителите на мебели, се използва за нейните предизвикателства за работа. Възлите, пукнатините, треперенето на вятъра и уникалните вихри разказват историята на живота на дървото. Уникалността на дървото позволява на тази история да живее в парче мебели от семейни наследници.

Говорител

Sperso

Говорител Sperso идва от две думи на Sperm и Sound. Особената форма на стъкления балон и високоговорител в ямата му върху главата се отнася до усещане за мъжественост и дълбоко проникване на звук около околната среда, точно както огън на мъжки сперматозоид в женската яйцеклетка по време на чифтосване. Целта е да се произвежда висока мощност и висококачествен звук в околната среда. Това е безжична система, която позволява на потребителя да свърже мобилния си телефон, лаптоп, таблети и други устройства към високоговорителя чрез Bluetooth. Този високоговорител на тавана може да се използва специално в хол, спалня и стая за телевизор.